HTML

Néhány gondolat

A blog rólam és környezetemről akaródzik szólni. Kusza gondolatokból áll, amiket néha én sem értek, de a papír (ez esetben a képernyő) mindent elbír :)

Friss topikok

Előző bejegyzésemben említettem, hogy táncolni tanulok. Namármost... Első óra úgy indult, hogy kapcsolatteremtés szabályai. Nem E.T.-vel, hanem Aphrodité gyermekeivel, Vénusz... légycsapójával  szóval az ellenkező nemmel. Az első parancsolat az volt, hogy bemutatkozunk. Ilyenkor mit tesz a férfi ember? Nyújtja a kezét, hogy lepacsizzon a fogadó féllel. De nem úgy van az, ha az illető fél egy hölgy. Meg kell várni, hogy őkelme nyújtsa a kacsóját. Csak az után lehet úgymond testi kontaktust (kézfogást) létesíteni. Pusziról még csak ne is álmodjak.
Második szabály: Illedelmesen felkérjük a hölgyeményt táncolni. Nem erőltetve, nem inzultálva, nem csak úgy mögé osonva... illedelmesen. Itt jön a buktató a női nem képviselőinek. Évának bele kell harapnia az almába! Vagyis kutya kötelessége elfogadnia a felkérést!!! Nem kell egész este ugyanazzal a partnerrel táncolnia. Elég egy számot végigtűrnie. Ezzel el is érkeztünk a harmadik szabályhoz.
Harmadik szabály: Rendezvényen (mondjuk esküvő) a teremtés koronájának -ha akarja, ha nem- kötelessége az asztalánál ülő összes hölgyeményt megtáncoltatnia, az előző két szabály figyelembe vételével.
Az este többi része már csak az adott páron múlik, na meg persze az elfogyasztott alkohol mennyiségén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dlre.blog.hu/api/trackback/id/tr604549959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása